Uus innovaatiline ja mobiilne minivurr EVA1

Kui meenutada minu kogemusi ja mälestusi mesindusega seoses minu enda noorusaegadest, siis kindlalt kangastub ühe esimese mälupildina meevurr. Vurr, mida sai vändatud hoogsalt, vahest lausa hingetuks ja siis nauditud seda põgusat vurri vabajooksu, mis andis hetkelise puhkepausi. Nii algas minu mesinduskogemuste hankimine isa mesindamise ja köögis ema abistamisel mee vurritamisega.

Möödusid aastad ja ka minu esimesed iseseisvad mesindushetked sai veedetud käsiajamiga meevurriga. Pensionile ei saanud see vurr veel aastaid, sest kippusin olema ambitsioonikas ja laiendasin hoogsalt mesilat. Ülesehitatud meeraamidest oli suur puudus ja hea korje ajal toimus mee vurritamine mesilasgrupis furgoonauto kongis käsivurriga. Raamid sai kohe tarudesse tagasi pandud , et mesilasi korjerikkal ajaperioodil kunstkärjeehitusega mitte koormata.

Tänu nendele kogemustele olen teadlik, et millist paindlikust on vahel vaja. Ja kõike seda arvesse võttes, otsustasime just sellise meevurri välja töötada. Meevurri, mis oleks mobiilne, lihtne käsitleda ja võimalik kasutada igal pool, kas või taru kõrval.

Mõõtudelt on meevurr EVA 1 just selline, mis mahub valdavalt kõikide autode pakkiruumi.

Vurri jalad on lihtsasti eemaldatavad. Jalgade kinnitusel saame ka reguleerida  vurri kõrgust.

Ja mis kõige olulisem – me ei vaja enam ei lihasjõudu ega elektriühendust. Vedavaks jõuks sobib igat tüüpi elektritrell. Trelli kasutame kiirenduseks ja soovitud kiiruse saavutamiseks, aga edasi toimib juba vabajooks. Kui kiirust juurde lisada, siis kiirendame juba vurri jooksvalt töö käigus.

Palju mett ja mõnusat vurritamist.

Tutvu tootega siin.

Tutvu mobiilse minivurri tutvustava videoga meie YouTube kanalis: