Meie sügistalvised hitt-tooted

Selle hooaja suurimale sooduskampaaniale on aeg selleks korraks joon alla tõmmata ning on aeg teha juttu meie toodetest, mida igal mesinikul võib külmal ja pimedal mesindushooajal vaja minna.

Täna peatume pikemalt meie pakutavatel meesegajatel, selitusnõudel, mee soojenduskappidel ja meepumbal.

Meesegaja 120L / 230L (220V või 380V)

Meesegaja on ilmselt mesiniku parim abivahend kreemja mee valmistamiseks või lihtsalt mee soojendamiseks. Meesegaja kasutamine on äärmiselt mugav ja lihtne, seade on varustatud programmkellaga kus saab määrata sobiva meesegamisaja või tsükli. Ühtlasi võid meesegajat kasutada mee säilitamiseks ning omale sobival hetkel mee sulatamiseks ning villida mee purki. Hetkel on valikus kahes suuruses meesegajaid: 120-liitrine ning 230-liitrine meesegaja ja kõik segajad on soojustatud topeltseintega ja varustatud elektrilise soojendusega kuni 55c. Lisaks ülalmainitud mugavustele, on võimalik meesegajale tellida lisaks kahes erimõõdus teisaldatavad jalad 40cm või 60cm ning kui tunned, et sellest jääb väheks, siis saame Sinu soovide järgi lisada täiendavaid kraane, et meesegaja sobiks täpselt soovitud vajaduste järgi.

https://asten.ee/product-category/meesegajad/

Selitusnõu 120L / 230L

Suvisel mesindushooajal saab selitusnõust Sinu kasulik abiline vurritusjärgse mee selitamiseks, kuid peale selle on selitusnõul veel mitmeid häid omadusi muutmaks Sinu mesindust mugavamaks ning kaasaegsemaks. See toode on abiks eelkõige mee säilitamiseks ning mee sulatamiseks – selitusnõu on soojustatud topeltseintega ja elektrilise soojendusega, mida saab reguleerida temperatuurikontrollerilt kuni 55c. Nagu meesegajaid, on ka selitusnõusid saadaval kahes suuruses: 120-liitriseid ning 230-liitriseid selitusnõusid. Juhul kui tunned, et antud suurused jäävad Sinu mesindusele väikseks, siis on võimalik eritellimusena tellida veel suuremaid selitusnõusid. Selitusnõuga on saab samuti kaasa tellida teisaldatavad jalad kuhu mahub täpselt alla käsikahveltõstuk, et transportida mahutid mugavalt ühest asukohast teise.

https://asten.ee/product-category/selitusnoud/

Mee soojenduskapp (väike ja suur)

Mesinduse kõige mugavam ja efektiivsem abivahend, et sulatada kiirelt suurtes kogustes mett. Sandwichi paneelidest valmistatud mee soojenduskapp on varustatud nelja rattaga mistõttu on selle liigutamine mesindusruumides väga lihtne ning kiire. Küttekehadena on kasutusel 3 x 300W ning soojenduskapp on varustatud võimsa ventilaatoriga, mis tagab sooja õhu ühtlase jaotuse kapis. Tootevalikus on saadaval nii väikest mee soojenduskappi kui ka suurt, ühtlasi valmistame vajadusel erimõõdus soojenduskappe.

https://asten.ee/product-category/meekapp/

Meepump 1300kg/h

Meepump on vaieldamatult parim abimees nii suvel kui talvel pumpamaks mett ühest mahutist teiste. Kui eelnevalt mainitud seadmed on juba olemas, et sügis-talvel mett sulatada, siis selle kõige kõrval oleks palju abi ka meepumbast, mis säästab Sinu selga ja aega transportimaks mett tünnidest järeltöötlusele. Meepumba hambad ja korpus on valmistatud toiduainete tööstuses lubatud plastikust, mistõttu võib kindel olla, et mee sisse ei satu seadme kulumisest tekkivad kahjulikke osi. Seade on varustatud sagedusmuunduriga ning võimalus pöördeid käsitsi reguleerida.

https://asten.ee/product-category/meepumbad/

Loodame, et antud lühikokkuvõte pani mõttelõnga sel sügisesel päeval tööle ning andis ideid millise seadmega enda mesindust muuta mugavamaks ning kaasaegsemaks. Täiendavate küsimuste korral võta julgelt meiega ühendust ning pakume konsultatsiooni suurima heameelega.

Lõpetuseks, möödunud nädalavahetusel laadisime enda YouTube keskkonda üles video automaatsest mee lahtikaanetus-vurritusliinist, mis on filmitud kliendi juures. Videot vaadates saate hea ülevaate kuidas seade reaalselt kliendi juures töötab ning ei pea leppima ainult “stuudios” salvestatud klipiga. Head vaatamist!